O nama

O nama

Maxillab - since 1995

Dentalni laboratorij vođen jednom idejom: pomoći stomatolozima da razvijaju svoju praksu. Filozofija našeg poslovanja jest da je odnos sa svakim našim stomtologom partnerstvo. Kao Vaš partner, Vaša briga postaje naša briga: osigurati da izazovni slučajevi izvrsno prijanjaju, lagano sjedaju, ponuditi Vam najnovije dentalne tehnologije, vrhunsku estetiku i najviše - za novac koji platite.

Naš iskusni tim će Vam pomoći planirati terapiju, izraditi dijagnostički Wax - up, odabrati odgovarajući restorativni materijal zajedno sa načinom idealne preparacije. Razgovarat ćemo o svim koracima tretmana i osigurati da Vaš pacijent dobije najvišu moguću kvalitetu nadomjestka.Naši radovi govore o našoj preciznosti i posvećenosti detaljima.Surađujemo s iskusnim tehničarima iz Europe i svijeta, dijelimo znanja i razmjenjujemo iskustva. Svi materijali koje koristimo u izradi protetskih nadomjestaka posjeduju certifikat o biokompatibilnosti.


Zašto mi?

 Zato što znamo, da nisu u pitanju samo zubi. U pitanju je vraćanje osmijeha na lice čovjeka. Bilo da ste novi klijent ili stari prijatelj, javite se, rado smo Vam na usluzi. 


Marija Helena Mioč Vrdoljak

Medicinsku školu završila u Zagrebu. U Split radi u Stomatološkoj poliklinici Split 1990-1994 gdje stječe radno iskustvo
u fiksnoj protetici. Usavršavanje nastavlja u privatnom laboratoriju da bi 1995 otvorila vlastiti dentalni laboratorij.
Bogato radno iskustvo konstantno nadograđuje brojnim seminarima i tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.